Univé TT NightRide

 
unive
 

Op de vroege vrijdagavond van het festival wordt het centrum van Assen opgeschud door het geluid van honderden ronkende motoren. Duizenden toeschouwers staan aan de kant om alle deelnemers met luid applaus te begroeten en warm te onthalen.

De route van de Univé TT NightRide gaat volledig door het stadscentrum. Vanaf de start bij de Bonte Wever vertrekken we onder begeleiding van ervaren motorbegeleiders richting het centrum van Assen.

RANCO v2

Deelname is geheel gratis.

 

MotoPort Assen TT Toertocht

 
motoport
 

De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, zet ieder jaar de MotoPort Assen TT Toertocht met zorg uit. De circa 175 kilometer lange route, welke start vanaf De Bonte Wever in Assen, wordt aangeduid met routeborden en voert je langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen. 

Deelname aan de TT Toertocht kost € 10,00, te voldoen bij aankomst in De Bonte Wever. Hiervoor krijg je voor aanvang een kop koffie of thee met appelgebak en een consumptie + versnapering tijdens de pitstop.

De TT Toertocht is aangemerkt als KNMV Toertocht waardoor deze meetelt voor de Nationale Club-Toercompetitie!

Voor GPS-bezitters is de route een dag voor aanvang te downloaden.

 

Inschrijven voor een of beide evenementen kan vanaf het voorjaar via deze website. Houdt de berichtgeving in de gaten.