27, 28, 29 EN 30 juni 2018
nl Dutch en English de German

Univé TT Nightride

 

 logo unive wit achtergrond
 


Op vrijdagavond 29 juni 2018 (start om 19.30 uur) wordt het centrum van Assen weer opgeschud door het geluid van zo'n 1000 ronkende motoren. Duizenden toeschouwers staan aan de kant om alle deelnemers met luid applaus te begroeten en warm te onthalen.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Paul Lodewijkx op zijn Jamathi de TT van Assen won in de 50-cc klasse. Om dit heuglijke feit te vieren rijden er dit jaar vijf originele Jamathi racemotoren en een aantal bromfietsen uit de zestiger jaren, vooraan in de TT NightRide. Ook bijzonder dit jaar is de deelname van een tiental BSA-motoren, bestuurd door o.a. Egbert Streuer en Jaap Geerts.

De start vindt wederom plaats vanaf de nieuwe parkeerplaats van de Bonte Wever gelegen aan de Europaweg. Deze parkeerplaats kan via de hotelingang bereikt worden. Publiek is daar de gehele dag welkom. Vanaf 12.00 uur vindt daar namelijk ook de start plaats van de jaarlijkse TT Toertocht, waar ook een paar honderd motorrijders aan deelnemen.

Deelname is geheel gratis!

TT Nightride
TT Nightride

Motoport Assen TT Toertocht

 

motoport 
 

Ieder jaar organiseert de Motorclub Assen en Omstreken de TT Toertocht. Dit is een tocht van circa 175 kilometer. Deze start en eindigt in Assen. De tocht voert langs mooie plekjes in Drenthe. De Motorclub Assen stippelt jaarlijks een nieuwe unieke route uit.

 

De TT Toertocht vindt plaats op vrijdagmiddag 29 juni 2018. De exacte starttijden worden binnenkort bekend gemaakt. Deelname aan de TT Toertocht kost € 10,00 pp (inclusief consumpties voor aanvang en tijdens de pitstop), te betalen bij de start.

 

De TT Toertocht is aangemerkt als KNMV Toertocht waardoor deze meetelt voor de Nationale Club-Toercompetitie!

 

Ook deelnemen aan deze unieke tocht? Schrijf je nu in!

 

Middels een nieuwsbrief ontvang je voorafgaande aan het evenement nadere informatie.

Inschrijven

Let op: deelname aan beide evenementen is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig!

 

Ik meld mij aan voor:
TT Nightride TT Toertocht TT Nightride en Toertocht

 

Persoonsgegevens:

Bij inschrijven ga je akkoord met onze voorwaarden