27, 28, 29 EN 30 juni 2018
nl Dutch en English de German

Programma 2018

 

Niet alleen op het TT Circuit racen de motoren over het asfalt, ook in het centrum van Assen ruik je de geur van brandend rubber. 

 

Action on Wheels

29 EN 30 JUNI 21.00 UUR - 1.00 UUR

Naast muziek is er op vrijdagavond 29 juni en zaterdagavond 30 juni ‘Action on Wheels’ oftewel actie op wielen. Op een speciaal parcours op de Weiersstraat vinden de vetste motor- en autostunts plaats.

 

 7D 5990WEB

 

Dit jaar wordt het plein twee avonden lang geadopteerd door de stichting Motor GP Eext. Er vinden spectaculaire supermotard demonstraties plaats. Meerdere internationale rijders driften, racen en springen over het parcours met hun supermotards. Daarnaast is er motortrial. Nederlands kampioen Luc Branten laat zijn behendigheid zien door de motor vanuit stilstand te verplaatsen van obstakel naar obstakel. 

 

Tussen de demonstraties van de stichting Motor GP Eext vertoont Martijn Brink van Perfect Freestyle daarnaast nog de stoerste motorstunts en brandt hij menig bandje op.

 

DonderdagLR YVF 0436

 

TT NightRide

29 JUNI 19.30 - 20.30 UUR

Maar er is nog meer! Op vrijdagavond start de avond traditiegetrouw met de TT NightRide. Aan de TT NightRide doen inmiddels een recordaantal motoren mee. Een sliert van 1000 motoren rijdt door de binnenstad van Assen. De motorrijders worden door duizenden mensen langs het parcours warm onthaald. Je kunt komen kijken, maar uiteraard mag je ook zelf meedoen. Kijkhier voor mee informatie en aanmelden.

 

VrijdagLR YVF 0563