27, 28 EN 29 juni 2019
nl Dutch en English de German

Bereikbaarheid

 

Afsluitingen

Het festivalterrein is vanaf 18 uur ’s avonds tot 6 uur de volgende ochtend afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook fietsers worden gevraagd de fiets buiten de wegafzettingen te parkeren. Bewoners kunnen in bepaalde omstandigheden doorrijden naar de eigen woning of ontvangen tijdelijk een parkeerkaart voor een van de parkeergarages.

 

Openbaar vervoer

Het TT Festival vindt plaats in het centrum van Assen en bevindt zich op loopafstand van het treinstation. Klik hier voor actuele reisinformatie.

 

Eigen vervoer

Liever met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens het festival zijn de parkeergarages Citadel, Triade en Neptunes geopend voor auto's. Voor meer informatie en kosten, klik hier.

 

Free & safe parking

Motoren en fietsen kunnen veilig en gratis worden gestald in de Free & Safe Parking, een bewaakte stalling. Informatie over de locatie klik hier.

 

Taxi standplaatsen

Omdat het festivalterrein is afgesloten tijdens het TT Festival, kunnen de Taxi’s niet in het centrum komen. Aan de rand van het festivalterrein zijn meerdere taxi standplaatsen. Deze zijn aangegeven op de plattegrond.