27, 28, 29 EN 30 juni 2018
nl Dutch en English de German

Bereikbaarheid

 

Afsluitingen

Het festivalterrein is vanaf 18 uur ’s avonds tot 6 uur de volgende ochtend afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook fietsers worden gevraagd de fiets buiten de wegafzettingen te parkeren. Bewoners kunnen in bepaalde omstandigheden doorrijden naar de eigen woning of ontvangen tijdelijk een parkeerkaart voor een van de parkeergarages.

 

Openbaar vervoer

Het TT Festival vindt plaats in het centrum van Assen en bevindt zich op loopafstand van het treinstation. Klik hier voor actuele reisinformatie.

 

Let op! Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden van zaterdag 30 juni t/m 15 juli geen treinen rondom Zwolle. Reizigers worden met bussen vervoerd. Houd dus rekening met extra reistijd. 

 

De TT Races en het TT Festival zijn ook goed bereikbaar met de bus. Van 28 juni t/m 1 juli rijden er extra bussen. Hieronder een korte opsomming.

 

Lijn 1 Station - TT-Circuit

Op vrijdag, zaterdag en zondag veel extra ritten en rijdt de hele vrijdag- en zaterdagnacht. Van vrijdagmorgen t/m zondagavond rijdt hierdoor altijd minimaal drie keer per uur een bus tussen het station en het TT-circuit. 

 

Extra TT-lijn 2 Station – Witten – Witterzomer

Rijdt vrijdagavond+nacht en zaterdagmiddag+avond+nacht.

 

Speciale lijn 3 Station – Marsdijk

Rijdt op zaterdag en zondag i.p.v. lijn 1 op deze route.

 

Lijn 20 Assen – Smilde – Dieverbrug

Rijdt dag en nacht extra ritten van donderdag t/m zondag. Van vrijdagmorgen t/m zondagavond rijdt hierdoor minimaal elk uur een bus op deze lijn.

 

Lijn 21 Assen – Emmen

Rijdt zondagmorgen 1 juli extra ritten.

 

Lijn 22 Assen – Hooghalen – Beilen

Rijdt extra op donderdagavond+nacht (2 keer per uur), vrijdagavond+nacht en zaterdagavond+nacht (4 keer per uur) en zondag (1 keer per uur).

 

Extra TT-lijn 23 Assen – Hooghalen – Westerbork

Rijdt donderdagavond+nacht, vrijdagavond+nacht en zaterdagavond+nacht 2 keer per uur.

 

Lijn 50 Assen – Vries – Groningen

Rijdt minimaal eens per uur van donderdag t/m zondag.

 

Lijn 419 Assen – Groningen

Rijdt donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht veel extra ritten.

 

Lijn 110 Assen – Rolde – Gieten

Rijdt extra in de donderdagnacht, vrijdagavond+nacht, zaterdagavond+nacht en op zondag.

 

Assen - Oosterwolde

Arriva rijdt donderdagnacht, vrijdagavond+nacht en zaterdagavond+nacht met extra bussen.

 

De vertrektijden van de extra bussen zijn beschikbaar op de website van Qbuzz. Klik hier voor de meest actuele informatie.

 

Eigen vervoer

Liever met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens het festival zijn de parkeergarages Citadel, Triade en Neptunes geopend voor auto's. Voor meer informatie en kosten, klik hier.

 

Free & safe parking

Motoren en fietsen kunnen veilig en gratis worden gestald in de Free & Safe Parking, een bewaakte stalling. Informatie over de locatie klik hier.

 

Taxi standplaatsen

Omdat het festivalterrein is afgesloten tijdens het TT Festival, kunnen de Taxi’s niet in het centrum komen. Aan de rand van het festivalterrein zijn meerdere taxi standplaatsen. Deze zijn aangegeven op de plattegrond.